Politerno > Україна і світ > Саакашвілі натякає на кримінальні зв’язки Порошенко

Саакашвілі натякає на кримінальні зв’язки Порошенко

  • 20 Березня, 2017
  • 1518 Переглядів
  • 0

Михайло Саакашвілі колишній глава Одеської облдержадміністрації заявив, що президент України Петро Порошенко спирається в Донецькій області на бізнесмена Ріната Ахметова, а на Закарпатті – на екс-нардепа Михайла Ланя та братів Балог.

Про це Саакашвілі написав у Facebook: “Наскільки я розумію, Порошенко свідомо віддав Закарпаття на відкуп місцевим бандитам так само як донецький напрямок – Ахметову, а Одесу – місцевим криміналам з 90-их.

Проблема в тому, що ці бандити ще й вороги місцевого населення і української держави. На Закарпатті всі завжди домовлялися з Ланьо та Балогами і без їх дозволу туди навіть птах не міг залетіти.

Так от, я не тільки не буду їх запитувати, а коли ми візьмемо владу в країні, ми вичистимо всіх бандитів по одному і наведемо жорсткий порядок, який дасть людям можливість вільно дихати і жити в безпеці, займатися бізнесом, заробляти гроші і їздити через кордон.

Найближчими днями я поїду підтримати наших активістів на місці, так що Ланьо та інші вороги України, готуйтеся мене зустрічати гідно! А в цілому готуйтеся на швидкий вихід з речами!”

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE