Politerno > Тернопільщина > “Автомайдан”: на отриманні хабара “погорів” керівник Чортківської місцевої прокуратури Рекуш О.Р

“Автомайдан”: на отриманні хабара “погорів” керівник Чортківської місцевої прокуратури Рекуш О.Р

  • 22 Березня, 2017
  • 2842 Переглядів
  • 0

Знаковий день для Чортківської прокуратури – на отриманні хабара “погорів” керівник Чортківської місцевої прокуратури Рекуш О.Р.

Про це повідомляє Тернопільський осередок ВО “Автомайдан”.

Працівниками Служби безпеки України спільно з Генеральною прокуратурою затримано керівника Чортківської прокуратури під час отримання частини хабара, у розмірі п’яти тисяч гривень (загальна сума неправомірної вигоди, яку вимагав горе-прокурор становить 20 тис.грн) від одного із працівників цієї ж прокуратури за невжиття до нього заходів дисциплінарного впливу за недоліки у роботі.

Дії прокурора-хабарника кваліфікують за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, відповідно до якої уже відкрито кримінальне провадження. Наразі триває досудове слідство.

“Позитив – державний орган прокуратури повільно але все-таки очищається від тих, хто прикрившись посвідченнями руйнує закони в країні, натомість розвиває та зміцнює корупційні схеми”, – зазначають в “Автомайдані”.

“Маємо надію, що Рекуш О.Р., який є близьким другом відомого екс-прокурора області, а тепер керівника одного з відділів обласної прокуратури Юрія Гулкевича, понесе визначене законом покарання. Зі своєї сторони ми гарантуємо велику увагу та присутність на судових засіданнях, про що будемо повідомляти у себе на сторінці. To be continued…”, – підкреслюють активісти.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE