Politerno > Україна і світ > Лещенко: стратеги Банкової знову прорахувалися (відео)

Лещенко: стратеги Банкової знову прорахувалися (відео)

  • 22 Березня, 2017
  • 1590 Переглядів
  • 0

Неоднозначні події, які відбуваються навколо затвердження  складу комісії зовнішнього контролю з проведення незалежної оцінки Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) аж ніяк не піднімають рівень довіри до президента України Петра Порошенко.

Своє бачення ситуації висловив нардеп Сергій Лещенко.

“Стратеги Банкової просто влаштували майстер-клас з репутаційного суїциду. Вони прорахувалися втретє – і кожного разу кандидатура Найджела Брауна набирає ще менше голосів. Вперті, але безглузді спроби знищити НАБУ руками аудитора завершуються лише новими скандалами та іміджевими втратами для особисто президента Порошенка”, – підкреслив він.

“Щоб реабілітуватися, Банкова придумала “геніальний” крок – внести американця Роберта Сторча за квотою… президента. Найбільш ошуканими має відчувати себе та “піхота” БПП, яка йшла на повідку в Банкової та, всупереч національним інтересам та власному іміджу, валила Сторча як “профнепридатного””.

Петро Порошенко загнав сам себе в ситуацію, коли немає позитивного виходу із ситуації, бо в щирість ігри більше не повірить ніхто, резюмував нардеп.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE