Politerno > Україна і світ > Волонтер Юрій Касьянов, коментуючи вибухи в Балаклії, назвав Порошенка “головним диверсантом”

Волонтер Юрій Касьянов, коментуючи вибухи в Балаклії, назвав Порошенка “головним диверсантом”

  • 24 Березня, 2017
  • 1962 Переглядів
  • 0

Відомий український волонтер Юрій Касьянов, котрий опікується забезпеченням Українських збройних сил безпілотниками, коментуючи вибухи на складах боєприпасів в Балаклії Харківської області, назвав президента України “головним деверсантом”.

“Покажіть це відео нашому “головнокомандувачу”. Показуйте йому це кожен день – до імпічменту, до суду, до кінця терміну. Головний диверсант сидить на Банковій. Тому у нас ніколи немає грошей на найнеобхідніше – на патрони, снаряди, безпілотники, на розосередження мізерних запасів боєприпасів, на сухі намети для солдатів. Зате завжди є сотні мільйонів на непотрібні броньовики, бронекатера, кораблі, якщо вони замовляються на “Ленінській кузні””, – написав Касьянов на свої сторінці у Facebook.

Знищення “найбільших в Європі запасів боєприпасів в Балаклеї” волентер назвав диверсією та “наслідком одвічних совкових нехлюйства, пофігізму, злочинної халатності”.

“До цих пір, через три роки після початку війни, в центрі густонаселеного району, в безпосередній близькості від зони ведення бойових дій, зберігалася одна третина запасів боєприпасів. Боєприпаси зберігалася потворно, без належної охорони, без необхідних – складних і дорогих – систем недопущення проникнення сторонніх осіб, автоматичного пожежогасіння, протидії безпілотним літальним апаратам”, – зазначив Касьянов.

Події в Балаклії він називає диверсією.

“Ймовірно, диверсанти без особливих зусиль проникли на територію арсеналу і заклали вибухівку з дистанційним управлінням. Можливо, підготовка до атаки на склади проводилася протягом тижнів або місяців … Не можна виключити і атаку з повітря – до російського кордону і до лінії фронту трохи більше ста, ста п’ятдесяти кілометрів, і у нашого супротивника є безпілотні апарати, здатні донести смертоносний вантаж на яку і повернутися на базу …”, – додав Касьянов.

Трагедію в Балаклеї волонтер характеризує як удар по обороноздатності країни, в якій досі не побудовано жодного заводу з виробництва снарядів і патронів, не організовано належне безпечне зберігання радянських запасів.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE