Politerno > Україна і світ > Чи ми будемо терпіти злидні та споглядати, як ростуть матеріальні статки корупціонерів та олігархів? – Асгард

Чи ми будемо терпіти злидні та споглядати, як ростуть матеріальні статки корупціонерів та олігархів? – Асгард

  • 26 Березня, 2017
  • 1461 Переглядів
  • 0

Порошенко затвердив 23.03.17р план ротації голови та членів НКРЕКП згідно з яким керівник регулятора 27 літній менеджер-кондитер Дмитро Вовк може залишатися на своїй посаді Голови ще 18 місяців.

Таким чином Порошенко дав сам собі можливість ще 1,5 роки встановлювати за власним бажанням тарифи НКРЕКП для населення і бізнесу заради власного олігархічного збагачення та своїх бізнес-партнерів олігархів, офшорно одноосібного володіння природними монополіями України. В тому числі казкового збагачення тих олігархів, які зв’язані з кримінальною клікою Московії.

Все це називається корупційна узурпація влади згідно передвиборчої програми Порошенко “Жити по-новому”, основними принципами якої є Демагогія та Брехня, Корупція та Узурпація влади.

Потрібна військова хунта патріотів, що позбавить клептократів, корупціонерів, політичних клікуш-пройдисвітів типу “ляшко”, та олігархів, що “бісяться з жиру” в задоволенні надмірних егоїстичних прагнень, дурять та грабують народ.

Чи ми будемо терпіти злидні та споглядати,як ростуть матеріальні статки корупціонерів та олігархів, які постійно збільшуються, згідно останніх даних видання Forbes?

Максим АСГАРД

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE