Politerno > Україна і світ > Діагноз Р.Насірова поставлений у Феофанії не підтвердився – комісія МОЗ

Діагноз Р.Насірова поставлений у Феофанії не підтвердився – комісія МОЗ

  • 27 Березня, 2017
  • 1503 Переглядів
  • 0

Клініко-експертна комісія Міністерства охорони здоров’я України не підтвердила діагноз, встановлений в клінічній лікарні Феофанія усуненому главі Державної фіскальної служби Роману Насірову.

Про це повідомили в прес-службі Національного антикорупційного бюро України після отримання висновку експертної комісії 27 березня.

“Зокрема, у висновках зазначається, що лікарі “Феофанії “систематично і необгрунтовано перебільшували важкість стану здоров’я глави ДФС. Об’єктивних підстав для встановлення зазначеного раніше діагнозу, на думку МОЗ, у лікарів “Феофанії” не було. Члени Комісії виявили також порушення при виписці пацієнта з цього лікувального закладу “, – відзначили в НАБУ.

Нагадаємо, після вручення Насирова повідомлення про підозру лікарі діагностували у нього інфаркт міокарда. Зараз Насіров вийшов під заставу на 60 днів за 100 млн грн.

Крім того, адвокат Насірова заявляв, що його підзахисний переніс операцію. За його словами, хвороба у Романа Насірова була і раніше, і вона не пов’язана з кримінальним переслідуванням.

Пізніше чиновник спростував слова медиків Феофанії про те, що у нього був інфаркт. За його словами, це у нього був не інфаркт, а гіпертонічний криз і передінфарктний стан.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE