Politerno > Україна і світ > Нове амплуа Саакашвілі: Міхєїл став ведучим ток-шоу “Інша Україна”

Нове амплуа Саакашвілі: Міхєїл став ведучим ток-шоу “Інша Україна”

  • 28 Березня, 2017
  • 1634 Переглядів
  • 0

Екс-президент Грузії, колишній губернатор Одеської області, український опозиціонер Михайло Саакашвілі став телеведучим.

27 березня Саакашвілі записав перший випуск політичного ток-шоу «Інша Україна», яке транслюватиметься на каналі ZIK. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

На опублікованих фотографіях зі зйомок «засвітилися» перші гості програми: депутати Ради – Володимир Парасюк, Олександр Бригинець та Сергій Шахов.

За словами Саакашвілі, він має намір показати українцям справжній стан справ в країні. Саму програму він охарактеризував як “частковий прорив інформаційної блокади”. “Кожного тижня в цій передачі я буду вам показувати таку Україну, якою її не показує більше жоден канал”, – заявив Саакашвілі.

Нагадаємо, що зараз Саакашвілі очолює партію “Рух нових сил”, яка вимагає дострокових виборів до Верховної Ради. Партія активно критикує чинного президента України Петра Порошенка за недостатні заходи в боротьбі з корупцією. Сам Порошенко відповідає на критику в дусі: мої опоненти “в житті собачої будки не збудували”.

Саме з цим напевно пов’язано позування Саакашвілі в ході зйомок на фоні собачої будки.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE