Politerno > Тернопільщина > У складі Тернопільської делегації на євро-конгресі у Кракові був екс-регіонал

У складі Тернопільської делегації на євро-конгресі у Кракові був екс-регіонал

  • 29 Березня, 2017
  • 1718 Переглядів
  • 0

27-29 березня відбувається ІІІ-й європейський конгрес місцевого самоврядування у Кракові (Республіка Польща).

Участь у заході бере також й делегація з Тернопільщини на чолі з головою Тернопільської облдержадміністрації Степаном Барною та головою обласної ради Віктором Овчаруком. Згідно фото звіту можна помітити, що у складі офіційної делегації є представники місцевого самоврядування та бізнес-істеблішменту області.

Однак, найбільш шокуючим фактом для громадськості виявилась присутність у складі офіційної делегації Тернопільщини однопартійця біглого екс-президента Віктора Януковича – Івана Бабійчука.

Як розповіли журналісту інтернет-газети “Про все” учасники заходу, на конгресі “смерділо”, як колись на колегії тернопільської облдержадміністрації. За інформацією надійних джерел видання, Бабійчук працював активно у штабі Блоку Петра Порошенка.

Просував одіозного чиновника поближче до Порошенка, однокурсник-історик Степан Барна.

Як розповіли журналісту інтернет-газети “Про все” учасники заходу, на конгресі “смерділо”, як колись на колегії тернопільської облдержадміністрації. За інформацією надійних джерел видання, Бабійчук працював активно у штабі Блоку Петра Порошенка. Просував одіозного чиновника поближче до Порошенка, однокурсник-історик Степан Барна.

 

 

Польська сторона та інші учасники дійства були просто шоковані від того, кого привезли з собою тернополяни після трьох років Революції Гідності, повідомляє “Про все”.

Свого часу Степан Барна, призначив регіонала Бабійчука в.о. заступника голови облдержадміністрації з гуманітарних питань. Соцмережі тоді вибухнули гнівом. Степан Барна зрозумів помилку і сховав в облраду свого студентського колєгу.

Звісно, голова облдержадміністрації Степан Барна зробить винним у нинішній ганьбі керівника облради Віктора Овчарука, якому, насправді, нав’язав Бабійчука в якості керуючого справами Тернопільської облради, і саме від цього відомства, приспішник “регіоналів”, потрапив на міжнародний конгрес.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE