Politerno > Тернопільщина > Активісти заявляють, що будівництво скандальної котельні на Київській триває

Активісти заявляють, що будівництво скандальної котельні на Київській триває

  • 30 Березня, 2017
  • 1545 Переглядів
  • 0

Будівництво скандальних торфяної котельні на вул. Київській, 3 триває попри скасування декларації на початок будівельних робіт та привселюдну обіцянку міського голови про призупинення робіт на час роботи комісії.

У цьому, як повідомляє “20 хвилин“, переконані активісти котельні.

Станом на 30 березня роботи на участку тривають. За свідченям очевидців на територію заїхав підйомний кран. Як повідомили правоохоронці активістам, котрі їх викликали, у КП «Тернопільміськтеплокомуенерго» заявили, що до крана не мають  жодного стосунку, а роботи здійснює якесь підприємство, яке має на території орендовану діляночку.

– На початку березня нам прийшла відповідь з міського відділу держархбудконтролю, що декларація на початок будівельних робіт для об’єкта на Київській, т3с скасована через виявлені порушення, – каже мешканка одного із будинків-сусідів котельні, активістка Юлія Мамчак. – Крім того, раніше міський голова заявляв, що поки питання вивчає комісія, будівництво не буде відбуватись. Але, сьогодні, біля 9.00 ми побачили, що на територію заїхав кран і на самому об’єкті, знову ж таки з порушенням усіх будівельних норм, без касок, відповідного обладнання, працюють люди.

Правоохоронці наразі працюють на території будівництва, журналістів та мешканців туди не впускають.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE