Politerno > Україна і світ > Захист Романа Насірова розпочав власне розслідування

Захист Романа Насірова розпочав власне розслідування

  • 31 Березня, 2017
  • 1401 Переглядів
  • 0

Невдоволений результатами офіційного слідства Роман Насіров зі своїми адвокатами розпочав власне розслідування.

Про це бувший глава ДФС написав у Facebook.

“Не встиг я перетравити пропозицію МінФіну про перетрубацію ДФС у тривожних снах, як о 5-ій ранку прибули патрульні поліцейські. Прибули перевірити, чи я на місці. Не один я сплю тривожно.

Потім зателефонували адвокати і сказали, що мені необхідно терміново приїхати на слідчі дії до НАБУ. Вже тоді подумав, що день буде насиченим, але помилився. У НАБУ нічого нового, повна статика, проста чергова формальність. Нічого по суті, бо суті, в принципі, нема.

Зрозуміло, проти мене популістична політична атака вже багатьом стало зрозуміло, чому. Проясняється суть питання і намагання мого арешту, відсторонення від посади. Але чому повинні страждати мої колеги, вина яких лише у тому, що вони працювали поряд зі мною? Це тиск на ДФС який приведе до зменшення надходжень до бюджету.

НАБУ знову Ідуть на завідомо протизаконні дії. Знаю з власного прикладу: головна іх зброя – чинення тиску. Дивно, але таке враження, що ці молоді хлопці виховані на старих радянських фільмах про НКВС.

Готую звернення до керівництва САП, оскільки вважаю, що детективами вчинено низку завідомо підготовлених протиправних дій і процесуальні порушення а процесуальне керівництво просто не працює – тому питання ескалюємо.

Пізніше расскажу про розслідування яке почали мої адвокати – а там вже багато цікавого …”, – пише підозрюваний очільник.

Нагадаєм суть справи: Національне антикорупційне бюро підозрює, що отримана від Державної фіскальної служби розстрочка зі сплати ренти за видобуток природного газу, була частиною схеми фірм нардепа Олександра Онищенка у заволодінні коштами ПАТ “Укргазвидобування” на суму 740,07 млн грн. САП підозрює Насірова у тому, що той завдав бюджету збитків на 2 млрд грн.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE