Politerno > Україна і світ > У США повідомили про скасування зустрічі Тіллерсона з Путіним

У США повідомили про скасування зустрічі Тіллерсона з Путіним

  • 10 Квітня, 2017
  • 1408 Переглядів
  • 0

Зустріч Тіллерсона і Путіна видалено з графіка візиту держсекретаря США до Росії. Державний секретар США Рекс Тіллерсон в ході офіційного візиту до Росії не буде зустрічатися з президентом РФ Володимиром Путіним.

Про це у Twitter повідомив глава бюро “Голосу Америки” у Білому домі Стів Херман. “Зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним видалено з розкладу державного візиту Рекса Тіллерсона до Москви”, – повідомив Герман.

12 квітня Тіллерсон повинен був відвідати Москву для зустрічі з Путіним.

“12 квітня міністр відправиться в Москву, де зустрінеться з міністром закордонних справ Росії Сергієм Лавровим і іншими російськими офіційними особами для обговорення ситуації в України, боротьби з тероризмом, двосторонніх відносин та інших питань, в тому числі по КНДР і Сирії”, – йдеться в повідомленні на сайті Держдепу США.

Раніше повідомлялося, що в ході майбутнього наступного тижня візиту в Москву Рекс Тіллерсон може висунути звинувачення Росії в співучасті і приховуванні військових злочинів, скоєних режимом Башара Асада.

За даними The Sunday Times, Тіллерсон пред’явить в Москві докази того, що “Росія знає і намагається приховати, що Асад на минулому тижні застосував зарин”. Також держсекретар США звинуватить Росію в порушенні угоди від 2013 року про спостереженні за знищенням сирійської хімічної зброї, заявивши, що Москва знехтувала своїми зобов’язаннями в цій області.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE