Politerno > Україна і світ > САП подає апеляцію через звільнення Мартиненка на поруки

САП подає апеляцію через звільнення Мартиненка на поруки

  • 22 Квітня, 2017
  • 1552 Переглядів
  • 0

Прокурори Спеціалізованої антикорупційної прокуратури подаватимуть апеляційну скаргу на рішення Солом’янського суду м.Києва щодо міри запобіжного заходу для екс-нардепа від НФ Миколи Мартиненка.

Про це заявив прокурор САП Роман Симків після оголошення рішення суду відпустити Мартиненка на поруки нардепів від НФ та міністрів.

“Зараз цю ухвалу суду ми будемо виконувати, але разом  з тим будемо викладати своюю позицію у апеляційній скарзі”, – зазначив Симків.

Як відомо, суддя Олексій Бобровник 22 квітня  оголосив рішення суду про звільнення затриманого раніше Миколи Мартиненка на поруки народних депутатів з фракції “Народний фронт” та міністрів.

Суддя зобов’язав Мартиненка повідомляти суд про зміну місця проживання, з’являтися на виклики для слідчих дій, утримуватися від спілкування з рядом осіб, які фігурують в матеріалах підозри та здати всі документи для виїзду за кордон.

Повний текст ухвали Солом’янського суду буде проголошено до 15:00 27 квітня. Оскарження ухвали можливе безпосередньо до Апеляційного суду м.Києва протягом 5 днів з дня її оголошення.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE