Politerno > Україна і світ > В АП кажуть, що Порошенко з Путіним по телефону не розмовляли

В АП кажуть, що Порошенко з Путіним по телефону не розмовляли

  • 29 Квітня, 2017
  • 1489 Переглядів
  • 0

Прес-служба АП України спростовує інформацію російських засобів масової інформації про телефонну розмову Президента Росії Володимира Путіна та Петра Порошенка.

Про це повідомляють Українські новини.

“Інформація, поширена російським виданням “Коммерсантъ” є брехнею. Єдина розмова у квітні відбулося 18 числа у “нормандському форматі”, про що було повідомлено в спільному прес-релізі чотирьох прес-служб”, – сказано в повідомленні.

Як відомо, у п’ятницю російське видання “Комерсант” із посиланням на джерела повідомило, що в першій половині квітня Порошенко і Путін розмовляли по телефону, і продовжують контакти, однак не афішують їх.

Згідно з повідомленням “Комерсанта”, телефонна розмова тривала близько 20 хвилин і відбулася з ініціативи української сторони.

Також Президенти обговорювали обмін полоненими, поставки на Донбас продуктів харчування, води і електроенергії, а також виплату українських пенсій жителям самопроголошеної “Донецької народної республіки” та “Луганської народної республіки”.

Зазначимо, що в березні прес-служба Адміністрації Президента підтвердила, що Президент Петро Порошенко в координації з європейськими партнерами по нормандскому формату (Україна, Німеччина, Франція, Росія) провів дві телефонні розмови з Президентом Росії Володимиром Путіним про загострення ситуації в Авдіївці (Донецька область) і звільнення заручників.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE