Politerno > Україна і світ > “Безсмертний полк” у Києві – у мережі з’явилися красномовні фото

“Безсмертний полк” у Києві – у мережі з’явилися красномовні фото

  • 9 Травня, 2017
  • 1813 Переглядів
  • 0

У мережі з’явилися характерні фотографії учасників прокремлівської акції на честь Дня перемоги, яка пройшла сьогодні, 9 травня, у Києві.

Як повідомляє “Апостроф“, фотографії виклав на свої сторніці у Facebook фотограф Владислав Мусієнко.

Як відомо, у Києві пройшла акція “Ніхто не забутий, ніщо не забуте” (аналог російського “безсмертного полку”). Учасники ходи з квітами і портретами родичів-учасників Другої світової війни зібралися біля станції метро “Арсенальна” і пройшлися колоною до площі Слави.

Сутички почалися ще біля метро “Арсенальна”, куди прийшли противники проведення акції, вони принесли плакати, присвячені злочинам комуністичного режиму. Незважаючи на те, що правоохоронці заблокували офіс націоналістичної організації ОУН, який розташовується по вулиці Мазепи, 6 (на шляху ходи), з вікон будівлі в учасників акції, правоохоронців та журналістів полетіли яйця, картопля, пакети з фарбою і димові шашки.

Як повідомлялось, 9 травня в Миколаєві, під час ходи “Безсмертного полку”, сталася сутичка між афганцями і представника полку “Азов”. Під час ходи воїнів-інтернаціоналістів і ветеранів МВС, яка прямували під червоними прапорами до Меморіалу воїнам-ольшанцям (герої Великої Вітчизняної), на колону напали представники “Азова”.

Також, у вівторок, 9 травня, в Одесі під час заходів, які проходять на Алеї слави, виникла сутичка між групою громадян з різними політичними поглядами. У конфлікт втрутилася поліція.

Стало відомо, що 9 травня, в ході заходів до Дня Перемоги, в Одесі поліція затримала 15 осіб.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE