Politerno > Україна і світ > Змінились правила видачі віз у США

Змінились правила видачі віз у США

  • 1 Червня, 2017
  • 1843 Переглядів
  • 0

З 1 червня 2017 року США посилили правила перевірки для видачі американських віз, затвердивши нову анкету.

Консульства країни можуть запитувати у кандидатів номери всіх попередніх закордонних паспортів, дані соціальних мереж за останні п’ять років, адреси електронної пошти та номери телефонів, повідомляє Reuters.

В тому числі, консульсьтвам може знадобитись біографічна інформація за останні 15 років, включаючи адреси проживання, місця роботи та історію подорожей.

У Держдепі заявили, що ці поля для заповнення не є обов’язковими. Проте посадові особи запитуватимуть додаткову інформацію, якщо вирішать, що вона необхідна для підтвердження особи або проведення суворішої перевірки в цілях національної безпеки.

Додаткова інформація

[spoiler]Частка відмов українцям в американських візах типу B (бізнес- і туристичні візи. – ред) торік перевищила 40%. Про це заявляють у бюро консульських служб Державного департаменту США. 2015-го відсоток відмов становив 34%. 2014 року цей показник перебував на рівні 27%. Приблизно таким він був і за рік до того. Загальна кількість виданих українцям американських віз 2016 року становила понад 72,5 тис. 2015-го їх видали ще більше – понад 77 тис.[/spoiler]
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE