Politerno > Україна і світ > Холодницький відреагував на заклик БПП перевірити Тимошенко на предмет державної зради (Відео)

Холодницький відреагував на заклик БПП перевірити Тимошенко на предмет державної зради (Відео)

  • 8 Червня, 2017
  • 1991 Переглядів
  • 0

Глава САП Назар Холодницький прокоментував заклик голови фракції БПП Артура Герасимова почати розслідування щодо укладеного Юлією Тимошенко у 2009 році газового контракту з РФ на предмет державної зради.

За словами Холодницького, “це політика”, а тому при всій повазі до Герасимова САП не проводитиме ніяких розслідувань.

При цьому він уточнив, що якщо буде офіційне звернення із зазначенням конкретних фактів, тоді можна буде про щось говорити.

Згодом, в коментарі кореспонденту телеканалу “112 Україна”,  глава Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький заявив, що Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) не може розслідувати “справу про газові контракти” Юлії Тимошенко, а її не можуть двічі за нього посадити.

“На жаль, корумпована мафія Порошенко, а також їх пустодзвони-маріонетки, які живуть і працюють за їх рахунок і в їх користь, сьогодні використовували рішення в Стокгольмському арбітражному суді для того, щоб знищувати партію “Батьківщина” як опонента”, – сказала лідер “Батьківщини” на засіданні погоджувальної ради керівників фракцій, комітетів і груп Верховної ради.

“Печерський суд зобов’язав Генеральну прокуратуру порушити кримінальну справу проти нашої партії за те, що люди, які сплачували членські внески по 1000 грн, внесли їх неправильно”, – пояснила Тимошенко згодом на брифінгу у парламені.

Вона уточнила, що подання до суду відбулося “через громадські організації, які абсолютно напряму залежні від Блоку Петра Порошенка, а виконавцем є суддя, який “має сутність Киреєва”.

Читайте також: Тимошенко про Герасимова: Було приємно слухати про держзраду від колишнього регіонала, у якого Моторола і Безлер працювали помічниками  або  У Верховній Раді показали відео, як Ляшко молився за Тимошенко – “президента” (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE