Politerno > Україна і світ > У Луценка оприлюднили ще одне “викривальне” відео у справі Гужви

У Луценка оприлюднили ще одне “викривальне” відео у справі Гужви

  • 24 Червня, 2017
  • 1717 Переглядів
  • 0

Генеральна прокуратора опублікувала нове відео у справі стосовно затриманого головного редактора сайту “Страна.ua” Ігоря Гужви.

Відеофрагмент, на якому Ігор Гужва заходить в ресторан з портфелем з’явився на сторінці прес-секретаря генпрокурора Юрія Луценка в Facebook.

“У попередніх відео хтось не впізнавав головного фігуранта кримінального провадження про вимагання хабара. На цьому ж відео і відповідь – чия то жіноча сумочка на стільці. Відповіді – в відео”, – написала Лариса Сарган.

Як повідомлялось, вчора прес-секретар генерального прокурора Лариса Сарган оприлюднила відеофрагмент оперативної з’йомки, зазначивши, що на ньому зафіксований момент передачі грошей, які призначалися головреду інтернет-видання “Страна.UA” Ігорю Гужві.

В суботу, 24 червня, Шевченківський райсуд Києва обрав запобіжний захід для головного редактора видання “Страна.ua” у вигляді арешту з заставою в розмірі 544 тисяч гривень.

Також ми повідомляли, що представники націоналістичної організації С14, які бкли присутні в залі суду, де обирали запобіжний захід Ігорю Гужві, закликають інших активістів прийти на засідання.

У залі Шевченківського райсуду Києва були помічені люди радикала Дмитра Лінько. Як повідомив кореспондент “Страни”, якийсь хлопець у синіх штанах під час засідання нервував і регулярно відписувався або дзвонив Дмитру Лінько.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE