Politerno > Україна і світ > З-під АП госпіталізовано віце-спікера парламенту Оксану Сироїд

З-під АП госпіталізовано віце-спікера парламенту Оксану Сироїд

  • 24 Червня, 2017
  • 1649 Переглядів
  • 0

Віце-спікера Верховноъ Ради Оксану Сироїд з-під адміністрації президента на Банковій забрала “швидка”. Як відомо депутат брала участь у так званому “сміттєвому” голодуванні.

Як повідомили у “Самопомочі” вранці 24 червня, Сироїд госпіталізували близько 10:30.

“Вранці їй стало погано. У неї низький рівень цукру у крові – 2,8 ммоль/літр, гіпоглікемія, брадикардія, гіпотонія, а також оперізуючі болі в животі із підозрою на панкреатит”, – зазначили у “Самопомочі”.

Як проінформував в ефірі “112 Україна” лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк, у Сироїд  зранку під час обстеження лікарями виявили низький рівень серцебиття, зниження артеріального тиску і “болі, що нагадують загострення панкреатиту”.

“Тому ми переконали Оксану (Сироїд), що не вартує ризикувати при таких загрозливих показниках, і вона погодилася викликати “швидку” і поїхати з лікарями”, – зазначив Березюк.

Говорячи про свій стан здоров’я, він повідомив, що його показники – “нижче межі норми”.

“Поки що все гаразд”, – додав Березюк.

Читайте також: Голодування Березюка нічого не дасть, Садовий має зійти з дистанції, – Вадим Івченко (Відео)

Як повідомлялось, 19 червня на погоджувальній раді у парламенті лідер фракції “Самопоміч” Олег Березюк оголосив голодування на знак протесту, звинувативши владу у “знущанні над Львовом та його керівництвом”, маючи на увазі ситуацію із скупченням сміття у Львові.

20 червня до голодування Березюка приєдналися нардепи Оксана Сироїд та Тарас Пастух.

Як відомо, 21 червня прем’єр Володимир Гройсман відправив до Львова віце-прем’єра Геннадія Зубко і екологів. Зубко заявив, що вивозити сміття зі Львова почнуть з четверга. Публічно оголошувати місця вивезення він не став, мотивуючи це “можливими протестами та блокуваннями”.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE