Politerno > Україна і світ > Політолог про напад на офіс “Батьківщини”: “Для мене дивна така оперативність СБУ”

Політолог про напад на офіс “Батьківщини”: “Для мене дивна така оперативність СБУ”

  • 27 Червня, 2017
  • 1573 Переглядів
  • 0

Спроба здійснити напад на офіс партії “Батьківщина” є неприйнятною ситуацією, не дивлячись на те, хто б за цим не стояв.

Про це у коментарі UAinfo сказав політолог Олег Саакян.

Зазначимо, сьогодні близько 4.30 співробітники СБУ затримали трьох осіб, які здійснили спробу нападу на офіс ВО “Батьківщина” в Києві. Чоловіки кинули у будівлю пляшки із запалювальною сумішшю, після чого були затримані на місці злочину працівниками спецслужби. Згодом у СБУ заявили, що дії зловмисників були сплановані і організовані російськими спецслужбами.

Політолог наголосив, що здивований оперативністю, з якою СБУ прокоментувала цю подію, назвавши організаторів, які планували злочин.

“Я дуже радий, що українські спецслужби працюють доволі оперативно, але з іншого боку для мене трішки дивна така швидка заява і чітке розуміння, хто за цим стоїть”, – зазначив політолог.

“Це наштовхує на певні думки, чи не стандартна це відповідь СБУ, яку ми чули і в ситуації з Геращенком, Гончаренком та в інших ситуаціях?! Чи не стає це вже стандартною відповіддю СБУ про “руку Кремля”?!” – відмітив він.

Саакян також не виключив наявність в заяві СБУ про “російський слід” “політичних моментів, щоб нагнітати в суспільстві ситуацію занепокоєння і таким чином розігравати карту безпеки”.

Політолог додав, що “наразі замало даних, щоби робити якісь фактичні висновки”.

Відео нападу на офіс ВО “Батьківщина:

Читайте також:  Знешкоджений напад на офіс “Батьківщини” в Києві – СБУ (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE