Politerno > Тернопільщина > Сергій Надал сам “створив” собі потужного конкурента на наступних виборах

Сергій Надал сам “створив” собі потужного конкурента на наступних виборах

  • 29 Липня, 2017
  • 2017 Переглядів
  • 0

Незважаючи на гостре протистояння під стінами міської ради, сесія головного політичного органу Тернополя, все ж, відбулася. Ціною втрати іміджу, Сергій Надал та партія “Свобода”, на фоні беззаконня щодо перешкоджання депутатам Івану Сороколіту, Роману Навроцькому та Ігору Туському потрапити на робоче місце в раду, зуміла ухвалити необхідні “пронадалівській” коаліції рішення.

Сесія міської ради від 28 липня почалася з чергової спроби “свободівських” тітушок, не допустити трьох-депутатів, яких виключили зі “Свободи”, до свого робочого місця.

Ще звечора 27 липня тернопільські активісти заблокували центральний вхід до міської ради, щоб перед початком сесії допомогти депутатам пройти у зал, а також вимагати від мера зупинити впровадження котелень на торфі.

Та мер Тернополя вдався до хитрощів. Він провів у міськраду через чорний вхід звезених з сусідніх областей “тітушок” (так званих активістів “Свободи”), котрі заблокували вхід ще до того моменту, як відкриються двері мерії. Та й охорона міської ради від фірми “Авангард” для очільника міста – свої люди.

Платні “активісти”, як завжди,  намагалися не впустити у раду депутатів-“зрадників”. Як наслідок почалися сутички, хтось з “гостей” розпилив перцевий газ.

Про це ми розповідали раніше.

Тож для того, аби у Сергія Надала втрималась “своя кишенькова” більшість він, вже котрий місяць, вперто, не дає зайти у раду, для виконання своїх повноважень, трьох депутатів, котрі відмовились виконувати його волю.

Саме та трійця голосів і є “золотою акцією” у прийнятті рішень щодо тернопільського “дерибану”.

Вся “гра” з недопуском трійці “бунтарів” розпочиналась лише задля цього. 

Що особливо впадає в око, так це той факт, що ті політичні сили, котрі спочатку підтримували трійцю екс-“свободівців”, а дії Надала справді заслуговували на таку реакцію, в останні дні почали вести себе дивно. А могли б просто відмовитись від голосувань, адже свавілля мера зашкалює за всіма показниками.

Втім, вони увійшли в залу й голосували за прийняття тих чи інших рішень. Мабуть і в цьому випадку відомому “перемовнику” Сергію Віталійовичу вдалось “склонити” на свій бік, так званих, опозиціонерів.

Що стосується заяв депутатів від “Свободи” щодо… “Сороколіт в минулому”, “їх час пройшов”… то виникають деякі застереження, на котрі пропонуємо звернути увагу самих авторів:

Сергій Надал власноруч “підняв” проти себе конкурента!

Своєю війною з Іваном Сороколітом він створив дуже потужного, а головне, прогромадського конкурента.

Тернополяни більше не проголосують за вас, Сергій Віталійович, зате ви підняли політика, котрий заслуговує на підтримку тернопільської громади, адже не погодився прислуговувати вам.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE