Politerno > Україна і світ > Сус пропонував підпалити торговий центр – “без приколів”

Сус пропонував підпалити торговий центр – “без приколів”

  • 29 Липня, 2017
  • 1507 Переглядів
  • 0

Екс-заступник начальника департаменту з розслідування особливо важливих справ у сфері економіки Генпрокуратури Дмитро Сус пропонував підпалити торговий центр, щоб відвернути увагу від проблем департаменту.

Відповідні слова Суса на засіданні суду зачитував прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Сергій Козачина.

Про це повідомляє УП.

“У нас зараз проблеми, тому відволікаючи увагу громадськості, підпаліть який торговий центр, чи що. Я без приколів”, – цитував Суса прокурор.

На уточнення видання Козачина підтвердив, що ці слова дійсно є в матеріалах справи і були сказані Сусом.

Раніше повідомлялось, що екс-прокурор ГПУ Сус відправлений під домашній арешт, який проведе з браслетом в Хмельницькому.

Детективи НАБУ підозрюють екс-прокурора Дмитра Суса, затриманого в аеропорту “Бориспіль”, у викраденні ігрових автоматів, які були вилучені правоохоронцями в рамках розслідування кримінальної виробництва.

Його підозрюють у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.3 та ч.4 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ст.366-1 (декларування недостовірної інформації) Кримінального кодексу України.

Як відомо, Сус забув вказати в анкеті доброчесності авто преміум класу Audi Q7 вартістю понад 900 тисяч грн, що, як з’ясували журналісти, належало його 85-річній бабусі.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE