Politerno > Україна і світ > Соболєв: Матіосу неприємно, що люди знають про його заробітки на десятки мільйонів гривень (Відео)

Соболєв: Матіосу неприємно, що люди знають про його заробітки на десятки мільйонів гривень (Відео)

  • 1 Серпня, 2017
  • 1415 Переглядів
  • 0

Люди, які перебували на передовій, ті, хто по-справжньому бореться за незалежність України, жодного разу на декларування не скаржилися, бо не мають, що приховувати

Про це в ефірі програми HARD з Влащенко на телеканалі ZIK заявив Єгор Соболєв, народний депутат України (“Самопоміч”).

“Тільки якщо не знати цих людей особисто, і не бачити, що стоїть за такими ідеями”, – так гість програми відповів на аргументи головного військового прокурора України Анатолія Матіоса. Той, нагадаємо, вважає, що декларації військових посадовців мають бути засекречені, щоб ці дані не використали вороги.

“Я ніколи не чув від справжнього воїна, від справжнього захисника України: “Я проти декларування майна моєї родини”. Насправді, йдеться про майно, адреси ж далі залишаються засекреченими. Просто Анатолію Матіосу, очевидно, неприємно, що люди знають, що головний військовий прокурор заробляє десятки мільйонів гривень.

Я думаю, так само неприємно його колишньому підлеглому – прокурору АТО Костянтину Кулику, бо він був звинувачений у незаконному збагаченні. Людина купила за час Антитерористичної операції дорогу машину, дорогу квартиру, оформила все це на дружину, а зараз у судах позивається, що це не дружина, а просто мама дітей. Цього бояться люди, у яких у невідомий, але незаконний спосіб з’явилося майно під час війни”, – заявив Єгор Соболєв.

Натомість люди, які перебували на передовій, жодного разу на декларування не скаржилися, запевнив гість програми.

“Убивство Шаповала, очевидно, як і убивство Вороненкова, – це спеціальні операції російських спецслужб, які є настільки легкими і вільними тут, у тому числі і через тотальну корумпованість військової прокуратури, Служби безпеки України. І коли ці люди говорять, давайте, заховаємо декларації, бо вони стануть відомими ворогу, – та ворог молиться на них, що на ключових посадах в українській системі безпеки корумповані люди”, – заявив гість програми.

Натомість ті, хто по-справжньому бореться за незалежність нашої держави, не мають що приховувати, резюмував нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE