Politerno > Україна і світ > Справа Гонтаревої: Генпрокуратура звинуватила НАБУ в саботажі розслідування (документ)

Справа Гонтаревої: Генпрокуратура звинуватила НАБУ в саботажі розслідування (документ)

  • 22 Серпня, 2017
  • 1395 Переглядів
  • 0

У Генеральній прокуратурі заявили, що Національне антикорупційне бюро України спустило розслідування справу Валерії Гонтаревої в київську поліцію

Про це повідомив ініціатор цього кримінального провадження, прокурор ГПУ Владислав Куценко.

“Справу, яку відкривала НАБУ і в матеріалах якої фігурує глава Національного банку і директор-розпорядник Фонду гарантування вкладів фізосіб, спустили для розслідування до Слідчого управління Нацполіціі міста Києва. Тепер я з ними веду переписку”, – заявив Владислав Куценко, показавши лист.

На думку прокурора, таким чином “справу Гонтаревої” хочуть “злити”, і дав обіцянку, що повідомить про цю проблему своєму начальству.

Також прокурор заявив про підготовку нового, досить серйозного матеріалу, який може вказувати на факти порушень з боку керівництва Нацбанку і Фонду гарантування вкладів.

Відзначимо, що детективи НАБУ на початку 2017 року розпочали розслідування за фактом можливої ​​причетності глави Нацбанку України Валерії Гонтаревої і директора-розпорядника Фонду гарантування вкладів фізичних осіб Костянтина Ворушиліна до махінацій з активами ліквідованих банків на суму близько 315,6 млрд грн.

Джерело: Українські Новини

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE