Politerno > Україна і світ > У Запоріжжі представили перший повністю український вертоліт

У Запоріжжі представили перший повністю український вертоліт

  • 22 Серпня, 2017
  • 1574 Переглядів
  • 0

Днями у Запоріжжі був представлений перший повністю український вертоліт. І він придатний для роботи в сільському господарстві.

Як повідомляє департамент інформаційної діяльності та комунікацій ЗОДА, з посиланням на президента АТ “Мотор Січ” В’ячеслава Богуслаєва, перший вітчизняний вертоліт розроблявся 10 років.

“Ми дали йому (вертольоту – ред.) назву “Надія”. Це наша надія на розвиток країни, розвиток високих технологій. І наша надія на те, що цей вертоліт матиме багато модифікацій”, – цитує ЗОДА Богуслаєва.

За словами президента і генерального конструктора підприємства В’ячеслава Богуслаєва, вертоліт буде мати багато модифікацій, серед яких – варіант для сільського господарства.

“Мотор Січ” і раніше займалася адаптацією вертольотів під потреби сільського господарства. І у виробничій лінійці підприємства присутні обприскувачі і обпилювачі для установки на вертольоти МІ-2.

АТ “Мотор Січ”  у 2018 році планує розпочати випуск у Запоріжжі вертольотів “Надія”, які розраховані на 7 пасажирів, розглядається можливість їхньої адаптації для використання підрозділами ДСНС, прикордонної служби, санавіації.

Читайте також: Під час зустрічі очільників Тернопільщини із В’ячеславом Богуслаєвим йшлось про широкий формат співпраці

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE