Politerno > Україна і світ > Спроба камінг-ауту Гройсмана – Небоженко

Спроба камінг-ауту Гройсмана – Небоженко

  • 2 Вересня, 2017
  • 1437 Переглядів
  • 0

Нещодавно прем’єр-міністр України Гройсман зробив дві прямо протилежні сенсаційні заяви.

З одного боку, він заявив, що Україні потрібно стимулювати стартапи для підняття економіки, що передбачає в країні велику кількість освіченої молоді. А з іншого боку, він знайшов в собі мужність і чесно зізнався, що зі свого досвіду (і напевно, Януковича та ін.), він знає, що хороша вища освіта не сильно допомагає молодим честолюбним і освіченим людям для досягнення кар’єри, великої влади і величезного багатства. Швидше – заважає. Натякаючи, мабуть на те, що, найчастіше, зв’язки, місце народження або “правильна сім’я” грає велику роль в успішній кар’єрі. Принаймні в Україні.

Ось це чесно. Я не знаю, як історія України оцінить внесок прем’єр-міністра Гройсмана в проведення успішних економічних реформ або виходу з кризи, але завдяки таким яскравим висловлюванням, він стає більш відомою і легендарною особистістю.

І не треба нас дурити! Вища освіта повинна бути абсолютною цінністю українського суспільства! Інша справа, що якісна система вузів повинна через справедливі іспити відбирати найрозумніших і найкращих, і давати їм сучасні знання.

Віктор Небоженко
Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE