Politerno > Тернопільщина > Аативісти та мешканці вул. Карпенка вкотре протистояли представникам “Терекономбуд” та поліції (Відео)

Аативісти та мешканці вул. Карпенка вкотре протистояли представникам “Терекономбуд” та поліції (Відео)

  • 5 Вересня, 2017
  • 6151 Переглядів
  • 0

Сьогодні відбулось чергове протистояння між мешканцями вул. Карпенка та представниками “Терекономбуд” де керівником виступає Фурда Ігор Романович.

Обурені тернополяни вийшли з домівок, адже у їх подвір’ї останні хочуть будувати житловий будинок на місці, де колись була склотара.

Жильці прилеглих до ділянки, де забудовник планує звести багатоповерхівку, територій були дуже здивовані, коли під час встановлення паркану, що мав огородити місце забудови, представник “Терекономбуд” приїхав у супроводі декількох автівок патрульної поліції, яка намагалася стати на його захист.

Ситуація стрімко змінилася, коли на допомогу людям прийшли громадські активісти з громадської організації “Ідея Нації”. Допоки депутати даного округу надавали інтерв’ю ТВ-4 активісти та мешканці прилеглих будинків все ж таки взяли верх над забудовником та патрульною поліцією, та не дали встановити паркан.

Зазначимо, що з огляду на сьогоднішні події можна твердо сказати, що тепер і поліція стоїть на варті антигромадських рішень міської ради міста та наростаючого “апетиту” міського голови.

P.S. Можливість для забудови створили депутати міської ради попереднього скликання. Вони надали ТОВ “Терекономбуд” земельну ділянку у “будівельну оренду”. “Затвердити товариству з обмеженою відповідальністю “Терекономбуд” проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0350 га для обслуговування викупленого нежитлового приміщення з можливістю зміни цільового призначення земельної ділянки під будівництво багатоквартирного житлового будинку з об’єктами громадського призначення за адресою вул. Карпенка, 5…. Надати товариству з обмеженою відповідальністю “Терекономбуд” в оренду терміном на п’ять років земельну ділянку площею 0,0350 га під будівництво багатоквартирного житлового будинку з об’єктами громадського призначення за адресою вул. Карпенка, 5…. Віднести земельну ділянку до земель житлової та громадської забудови…”, – йдеться у рішенні Тернопільської міськради №6/47/179 від 25.04.2014 року.

Джерело: Громадський інформаційний портал

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE