Politerno > Україна і світ > Європа довго не чекатиме, поки Україна здолає корупцію, – європарламентар (Відео)

Європа довго не чекатиме, поки Україна здолає корупцію, – європарламентар (Відео)

  • 13 Вересня, 2017
  • 1477 Переглядів
  • 0

Якщо в Україні не будуть проводитися реформи, якщо сама Україна не хоче подолати корупцію та покращити життя свого населення, то Європа не буде довго чекати цього.

Таку думку висловив депутат Європарламенту Антанас Гуога на телеканалі ZIK.

“Із приводу ситуації із Саакашвілі, яка відбулася на кордоні України, в Європарламенті є багато думок. На мою думку те, що відбулося, це дуже погано для України. Адже Михайло Саакашвілі сприймався у Європі як дуже солідний та серйозний політик. І тому у Європі прийнято, щоб подібна ситуація вирішувалася переговорами та обговоренням певного плану дій”, – прокоментував представник Литви У Європарламенті.

Також європарламентар зазначив, що таких, як Саакашвілі, в Україні буде ще багато, якщо ситуація в державі не змінюватиметься у правильний бік.

“Якщо говорити відверто, то з кожним місяцем проблеми України цікавлять Європу все менше. І якщо в Україні не будуть проводитися реформи, якщо сама Україна не хоче подолати корупцію та покращити життя свого населення, то Європа не буде довго чекати цього, і це потрібно розуміти”, – зауважив Антанас Гуога.

Якщо ж Україна хоче досягти позитивних змін, то Європа завжди її підтримає та допоможе. Проте наразі потрібних зрушень недостатньо.

“Я сам інколи приїжджаю в Україну, зокрема був в Одесі, тому особисто можу оцінювати ситуацію в державі. Поки що в Україні є дуже багато проблем, які потрібно вирішувати, якщо країна прагне жити за європейськими стандартами”, – підсумував Антанас Гуога.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE