Politerno > Україна і світ > Нищівно критикуючи владу Саакашвілі спонукає БПП і НФ до об’єднання (Відео)

Нищівно критикуючи владу Саакашвілі спонукає БПП і НФ до об’єднання (Відео)

  • 14 Вересня, 2017
  • 1572 Переглядів
  • 0

Об’єднання “Народного фронту” та “Блоку Петра Порошенка” було вимушеним. Залишається лише питання, як на це відреагують члени “УДАРу”, єврооптимісти з БПП, що підтримують Саакашвілі, та деякі міністри.

Таку думку на телеканалі ZIK висловила кандидат філологічних наук Олександра Решмеділова.

“Раніше Михеїл Саакашвілі був доволі вдалим рупором для того, щоб критикувати саме “Народний фронт”, і особисто Арсенія Петровича. Ми добре пам’ятаємо і про його конфлікт з Аваковим. Він був націлений і на інші постаті, наприклад, на пана Мартиненка”, – розповідає Олександра Решмеділова.

Проте зараз, каже вона, Саакашвілі обрав собі для критики Гройсмана і Порошенка, при цьому додається звична риторика на адресу “Народного фронту”.

“Вони змушені об’єднуватися, оскільки на них є одночасний потік негативу. Проте наскільки вони далі консолідуватимуться, залежатиме від того, що робитиме “УДАР”, наскільки він зміцніє. Також важливим питанням є те, як себе поводитиме та частина БПП, яка є єврооптимістами та підтримують пана Саакашвілі”, – вважає кандидат філологічних наук.

За її словами, такі люди взагалі є “чужорідним тілом в організмі “Блоку Петра Порошенка” і невідомо, чи варто від них очікувати певної підривної діяльності зсередини.

“Також цікаво, як поведуть себе в такій ситуації міністри, оскільки йде мова про квоти деяких коаліційних сил. Деякі міністри підтримують діяльність Президента, Прем’єра і консолідуються з ними, а частина – намагаються себе дистанціювати. Наприклад, міністр Омелян, який міг би взяти на себе відповідальність щодо тієї ж залізниці та потяга Київ-Перемишль, але він дистанціювався”, – зауважила філолог.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE