Politerno > Тернопільщина > У Тернополі триває конкурс студентських робіт на тему “Ефективність видатків органів місцевого самоврядування”

У Тернополі триває конкурс студентських робіт на тему “Ефективність видатків органів місцевого самоврядування”

  • 14 Вересня, 2017
  • 1356 Переглядів
  • 0

Експертно-аналітична група “Акцент” запрошує до 2-го етапу Конкурсу студентських публікацій на тему «Ефективність видатків органів місцевого самоврядування». Вам здається, що бюджетні кошти не завжди витрачаються прозоро та ефективно? Знаєте про такі випадки чи хочете це детальніше дослідити? Беріть участь у нашому конкурсі, проаналізуйте витрати будь-якого місцевого бюджету та отримайте можливість виграти 1000, 600 чи 400 грн, а також отримати цінні подарунки! Уже близько 50-ти студентів взяли участь у першому етапі та спробували проаналізувати видатки бюджетів. Спробуйте і ви! 

Основні вимоги до статей (положення про конкурс) можна знайти за посиланням:https://issuu.com/ternomal/docs/students_2017

Дедлайн – 1 жовтня. Роботи надсилати на пошту [email protected] 

Контактні особи: Володимир Горин, Оксана Маланчук

Конкурс відбувається за фінансової підтримки “Рада бізнесу Тернопілля”.

Проведення конкурсу відбувається в межах проекту “Посилення спроможності організацій громадянського суспільства у регіонах України впливати на органи державної влади та місцевого самоврядування з метою прискорення реформ”, який виконується Експертно-аналітична група “Акцент” та Центр політико-правових реформ за фінансової підтрики Програми МАТРА Посольства Королівства Нідерландів в Україні.

Тернопільський прес-клуб

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE