Politerno > Україна і світ > Нехай опозиція скаже, звідки взяти гроші на збільшення пенсій, – Олег Барна (Відео)

Нехай опозиція скаже, звідки взяти гроші на збільшення пенсій, – Олег Барна (Відео)

  • 2 Жовтня, 2017
  • 1692 Переглядів
  • 0

Коли опозиційні партії заявляють, що пенсії потрібно збільшувати, – немає жодних питань. Залишається тільки вказати, де для цього взяти гроші

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України Олег Барна.

“Найперше, нам потрібно завершити законопроект, що стосується судової реформи, в тому числі і кодекс адміністративного судочинства. Ми повинні це завершити, оскільки ми розпочали цей процес. І до того моменту, поки ми не завершимо розгляд цього законопроекту , ми не маємо права переходити до іншого. А вже після цього ми перейдемо до пенсійної реформи”, – розповідає Олег Барна.

За його словами, розгляд поправок до судової реформи завершиться у вівторок або середу. Але однозначно порядок встановлений регламентом Верховної Ради має бути дотримано.

“Потрібно у вузькому аспекті подивитись, що означає осучаснення пенсій. Мова йде про осучаснення підходу нарахування пенсій, де чітко буде вказано пріоритети щодо нарахування пенсій тим, хто дійсно працював та має відповідний стаж. Буде чітке відношення до нового підходу нарахування пенсій, де кожен працівник та особа, яка починає свою діяльність, буде зацікавлена в тому, щоб отримувати легальну зарплату”, – пояснює народний депутат.

Він зауважив, що українські пенсіонери також отримають окремі доплати, пов’язані з врахуванням їх стажу роботи та попередніх пенсій, які не були індексовані.

“Коли опозиція говорить, що пенсії потрібно збільшити вдвічі, жодних питань немає. Тільки нехай ті, хто це говорить, скажуть, з яких фондів це можна зробити. І це в умовах, коли Пенсійний фонд зараз перебуває в дуже гнітючому становищі”, – каже Барна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE