Politerno > Україна і світ > “Батьківщина” відкликала 5 депутатів у міськраді Кривого Рогу через їх спільне голосування з “Опоблоком” – Олександра Кужель

“Батьківщина” відкликала 5 депутатів у міськраді Кривого Рогу через їх спільне голосування з “Опоблоком” – Олександра Кужель

  • 3 Жовтня, 2017
  • 1511 Переглядів
  • 0

“Батьківщина” відкликала 5 депутатів у міській раді Кривого Рогу через їх спільне голосування з «Опоблоком» за рішення, що йшли всупереч інтересам громади.

Про це в ефірі телеканалу ZIK повідомила народний депутат Олександра Кужель.

Вона наголосила на тому, що не тільки політичні партії, а й виборці мають нести відповідальність за свій вибір і робити висновки.

“Несіть відповідальність за свій вибір! Депутат – це не космонавт, це людина, яка приходить вам служити. Тож стежте, як ваші обранці голосують”, – закликала депутат “Батьківщини”.

Олександра Кужель розповіла, як їздила по селах Дніпропетровщини і багато людей їй скаржилися, що за всі часи незалежності вони вперше побачили «живого народного депутата».

Через це політик «відчуває сором і розпач, адже всі ці роки мешканці за когось голосували, когось обирали. І цей «хтось» мав би відстоювати їх інтереси».

На думку парламентаря, це все і є наслідком продажу виборцями своїх голосів під час виборів.

“Ви взяли 500 грн? Порахуйте, на скільки вас вже обікрали – тарифами, цінами на продукти, інфляцією, зараз ще введуть платну медицину… Порахуйте, скільки у вас вже забрали на нові вибори!” – звернулася Олександра Кужель до виборців.

Вона також закликала приєднуватись до команди “Батьківщини”: “Якщо хочете змін – ставайте поруч з нами, робіть ці зміни, ставайте їх частиною. Беріть на себе відповідальність”.

Дуже важливою, як наголосила Олександра Кужель, є особиста свідома участь громадян у місцевих виборах, адже саме місцева влада визначає рівень життя та комфорту громади, рівень розвитку підприємництва та податкових надходжень до місцевих бюджетів.

“Враховуючи роль місцевих депутатів в організації життя громади, партія “Батьківщина” дуже відповідально ставиться до своїх фракцій на місцях і негайно реагує на всі сигнали від людей, застосовуючи, в тому числі, і норму про імперативний мандат”, – запевнила народний депутат.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE