Politerno > Україна і світ > Нардеп Барна “гарячим” слівцем висловився про прорив Саакашвілі (Відео)

Нардеп Барна “гарячим” слівцем висловився про прорив Саакашвілі (Відео)

  • 4 Жовтня, 2017
  • 1537 Переглядів
  • 0

Саакашвілі має попросити вибачення перед військовими, до яких простягали руки на кордоні, він має попросити вибачення у бойового офіцера, якого називав “баригою”. Він же, Саакашвілі, порушив процедуру паспортного контролю. Тобто одне з двох: або вибачення, або геть з країни.

Такі думки озвучив нардеп Олег Барна на телеканалі ZIK  під час відповіді на запитання глядача, який згадав прізвище політика Міхеїла Саакашвілі, який нещодавно “відзначився” проривом кордону в Шегинях.

Окрім того пан Барна відповів тому ж глядачеві, який розкритикував роботу більшості насамперед за ухвалену сьогодні пенсійну реформу, назвавши цю владу гіршою за Януковича.

У відповідь Олег Барна сказав: “Я буду нести відповідальність перед своїми виборцями, і не боюся йти в натовп. Суть справжнього державника полягає у тому, що він бере на себе відповідальність ухвалювати непопулярні рішення, знаючи, що це буде шкодити політичній кар’єрі. Але він знає, що без цього рішення Україна пропаде”, – зазначив обранець фракції БПП.

Депутат зауважив, що коаліція у Верховній Раді взяла на себе цю відповідальність, як взяв Бальцерович у Польщі під час шокової економічної терапії. “Його за це проклинали, але зараз вибачаються! І в якому стані Польща зараз? Це найкращий економічний стан зі всіх країн колишнього Варшавського договору”, – навів приклад Олег Барна.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE