Politerno > Україна і світ > Коли є політична складова, то таємниця слідства чомусь перестає існувати, – Василь Вовк (Відео)

Коли є політична складова, то таємниця слідства чомусь перестає існувати, – Василь Вовк (Відео)

  • 10 Жовтня, 2017
  • 1298 Переглядів
  • 0

Відповідні органи посилаються на таємницю слідства лише тоді, коли не хочуть видавати інформацію. Явною і публічною вона стає лише тоді, коли до цього причетна політика.

Про це на телеканалі ZIK заявив колишній керівник головного слідчого управління СБУ (березень 2014 – червень 2015) Василь Вовк.

“Часто, коли не хочеться видавати інформацію, ми посилаємося на таємницю слідства. Якщо ж деталі розслідувань потрібно зробити публічними, то обов’язково у цьому процесі присутня політика. Тоді будь-якими правилами таємниць просто нехтують”, – каже гість ефіру.

Василь Вовк схиляється до думки, що вбивство Вороненкова не є дотичне до російських спецслужб чи Тюрина. Скоріш за все, злочин пов’язаний із допитом у справі Януковича.

“Російським спецслужбам ми встигли зробити імідж страшних, всезнаючих чоловіків. Я вважаю, що вони не є такими всемогутніми, як ми собі уявляємо. Радше, про вбивство Вороненкова можна говорити у контексті допиту стосовно Януковича. Над цією версію відповідні органи працювали дуже багато і я вважаю її вірогідною”, – наголошує Вовк.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE