Politerno > Україна і світ > Довічна заборона відвідувати матчі: нардеп Береза після побиття фанами “Дніпра” заговорив про “жорстку відповідь”

Довічна заборона відвідувати матчі: нардеп Береза після побиття фанами “Дніпра” заговорив про “жорстку відповідь”

  • 12 Жовтня, 2017
  • 1461 Переглядів
  • 0

Почесний президент СК “Дніпро-1” та нардеп Юрій Береза прокоментував сутичку, яка виникла у секторі вболівальників на стадіоні “Дніпро Арена” під час матчу із “Дніпром”. Про повідомив ТСН.

“На жаль, під час перерви, я не знаю хто не спрацював, але виникла така ситуація, що якась купа покидьків, розмітаючи на своєму шляху дітей, буцаючи їх ногами, вломилася в сектор, де знаходились вболівальники СК “Дніпро-1”. А ми сьогодні грали у гостях, і наші вболівальники були компактно розсаджені. І я не знаю, як це назвати. Саме ці люди зірвали останній матч ФК “Дніпро” в прем’єр-лізі проти “Волині”. І тоді вони кидали петарди і димові шашки на поле прямо по футболістам, і у тому числі по гравцям “Дніпра”, і зараз це також відбувалось. Я не знаю, як саме це кваліфікувати, але через те, що коїться, на стадіоні повинні повернутися правоохоронці”, – зявив він.

Нагадаємо, що конфлікт почався з того, що під час матчу ультрас ФК вивісили на стадіоні “Дніпро-Арена” банер такого змісту: “Ми зламаємо вам Березу і розвалимо ваш” Причал “.” Причал “- це неофіційний сайт клубу, який інформаційно підтримує як ФК, так і СК.

За його словами, на гру приїхало 700 дітей з сільських шкіл Дніпропетровської області.

“І чому я не відійшов і не відійду ніколи у таких ситуаціях, адже іде мурло і б’є дитину з ноги”, – сказав депутат від “Народного фронту”.

Береза наголосив, що готує жорстку відповідь після сутички.

“Думаю, що найближчим часом буде засідання ФФУ і ПФЛ. Футбольні хулігани не повинні заважати і дивитися гарний футбол звичайним вболівальникам. Це точно і я в цьому переконаний. І повірте, я зроблю все, як законодавець, щоб відповідь була досить жорсткою. Ті, хто приходить не вболівати, а битись на стадіон – їм не місце на спортивних аренах”, – заявив Береза.

Він звернувся до голови ФФУ та нардепа Андрія Павелка щодо необхідності закону, який буде стосуватися порядку на стадіонах.

“Пам’ятаєте, як вели себе вболівальники “Карпат” в Івано-Франківську? І ніякої реакції! А вона повинна бути жорсткою. Не виключаю, що повинні з’явитися вироки, наприклад: довічна заборона відвідувати матчі. По-іншому ми не створимо нову футбольну ідеологію”, – сказав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE