Politerno > Україна і світ > Його можуть убити 17 жовтня під час протестної акції в Києві, – Муждабаев

Його можуть убити 17 жовтня під час протестної акції в Києві, – Муждабаев

  • 12 Жовтня, 2017
  • 1478 Переглядів
  • 0

Михайлу Саакашвілі загрожує вбивство, можливо, 17 жовтня. За ним стежать агенти російського ГРУ, і в разі наказу з Москви вони зроблять свою справу.

Таку інформацію оприлюднив у Фейсбуці вчора пізно ввечері відомий громадський активіст, публіцист, заступник гендиректора кримськотатарського телеканалу ATR Айдер Муждабаев.

“Чи віддадуть наказ – питання. Але якщо віддадуть, то потім, звичайно, буде спроба перекласти провину за це на українську владу в цілому і побічно на президента Порошенко”, – написав Муждабаев.

Потім він дав пораду Петру Олексійовичу.

“На місці нашого президента я б зараз почав перейматися безпекою Саакашвілі в найповнішій мірі”, – попередив активіст.

В кінці поста Муждабаев вказав, що не назве імені людини, що повідомила йому відомості про можливість замаху на Саакашвілі, але він вважає ії надійним джерелом.

“Про джерело не питайте. Але воно у мене викликає довіру. Я журналіст, і етику знаю. Це виключено”, – заявив Муждабаев.

Зазначу, що дата можливого замаху – 17 жовтня – аж ніяк не випадкова. Як відомо, саме на цей день Міхеїл Саакашвілі кличе українців до Києва на акцію протесту до Києва проти клептократичною режиму Порошенко.

До речі, вчора він опублікував, по суті, ультиматум на адресу Порошенка. Саакашвілі висунув чотири конкретних вимоги до президента і попередив, що “у випадку, якщо ви проігноруєте ці повністю справедливі вимоги народу, громадяни мають право вимагати від вас піти”.

Читайте також: Юлія Тимошенко пообіцяла підтримати вимоги Саакашвілі на акціях протесту через тиждень

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE