Politerno > Україна і світ > Юлія Тимошенко пообіцяла підтримати вимоги Саакашвілі на акціях протесту через тиждень

Юлія Тимошенко пообіцяла підтримати вимоги Саакашвілі на акціях протесту через тиждень

  • 12 Жовтня, 2017
  • 1388 Переглядів
  • 0

Лідер партії “Батьківщина” Юлія Тимошенко заявляє, що її партія повністю підтримує всі вимоги, які збирається висунути політсила Михайла Саакашвілі на акції протесту, запланованій на 17 жовтня.

Про це повідомляється в заяві партії. “Партія “Батьківщина” повністю підтримує три вимоги, які громадські активісти планують висунути президентові України під час акції 17 жовтня в Києві”, – зазначають автори документа.

У заяві йдеться, що “Батьківщина” не тільки є давнім прихильником скасування депутатської недоторканності, але і виступає за зняття імунітету з президента, і з суддів.

Соратники Тимошенко підтримують також вимогу про нове виборче законодавство.

“Більше того, в парламенті зареєстрований законопроект про вибори народних депутатів за відкритими партійними списками, авторами якого є депутати фракції “Батьківщина”, – підкреслили в партії.

Вимога про створення антикорупційного суду продовжує “послідовну політику” “Батьківщини” щодо боротьби з корупцією, сказано в документі.

Як повідомляли Українські Новини, у вересні поліція викликала на допит Тимошенко і ще 4 депутатів у справі про незаконне перетинання державного кордону в пункті пропуску “Шегині” (Львівська область) колишнім Президентом Грузії, лідером партії “Рух нових сил” Михайлом Саакашвілі і його прихильниками.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE