Politerno > Україна і світ > Капелан батальйону “Донбас” Андрій Чмєль звинуватив вищу владу в саботажі російсько-української війни

Капелан батальйону “Донбас” Андрій Чмєль звинуватив вищу владу в саботажі російсько-української війни

  • 13 Жовтня, 2017
  • 1597 Переглядів
  • 0

Священик УПЦ Київського патріархату, капелан добровольчого батальйону “Донбас” Андрій Чмєль вважає, що президент України Петро Порошенко, секретар РНБО Олександр Турчинов, голова МВС Арсен Аваков і екс-прем’єр України Арсеній Яценюк йдуть у пекло через саботаж російсько-української війни.

Про це священик написав на своїй сторінці в Facebook.

Андрій Чмєль

Священик переконаний, що солдати, які воюють на Донбасі, не програли, у них вкрали перемогу.

“Ми як ті сторожові собаки, яким лихий господар посадив на короткий цеп, вдяг намордника і навіть зв’язав ноги – ми бачимо злодіїв, бачимо їх злочинства, чуємо крики жертв – але вдіяти нічого не можемо крім рватися і гарчати”, – пише Чміль .

“Попереджаю Порошенко, нинішнього президента України – що зараз він йде в пекло через саботаж російсько-української війни. Те ж стосується Турчинова, Яценюка і Авакова. Вищевказані особи знехтували Конституцією України і здоровим глуздом, і злочинно ухилилися від виконання наступних статей Конституції: ст. 1, ст. 2, ст. 17 та ін.

Попереджаю вищевказаних осіб що якщо завдяки злочинній бездіяльності ми передамо цю війну наступному поколінню Українців, нашим дітям – то вони логічно, заслужено і обґрунтовано проклянуть батьків за цей злочин. Це пекло наздожене винуватців ще тут, у цьому житті.

Часу щоб покаятися небагато, зворотній відлік вже пішов.

Жертва солдата, яку ми принесли за ці три з половиною роки війни – вона не марна.

Саме Український Солдат зупинив агресора! А зовсім не всякі іноземні лицеміри і демагоги своєю “глибокою стурбованістю” і “надзвичайною занепокоєністю”.

Цей Український Солдат міг просто виграти цю війну ще 2014 року. Міг і зробив би це – якби не вище керівництво держави. В цьому я абсолютно певен.

На полях війни я не здобув ні звань, ні грошей, – всі отримані ресурси вкладав в Армію – тому що це єдино правильно.
На крові братів по зброї принципово нічого не здобував для себе.

Думаю за ці два роки я заслужив звання Солдата, тим більше саме це звання записано в моєму військовому квитку.
Буде нормальне керівництво, буде виконання Конституції України (військовий стан, війна_на_результат) – тоді повернуся в Армію” – додав він.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE