Politerno > Україна і світ > Соболєв: У парламенті немає 150-ти депутатів, які готові виступити проти Луценка (Відео)

Соболєв: У парламенті немає 150-ти депутатів, які готові виступити проти Луценка (Відео)

  • 15 Жовтня, 2017
  • 1413 Переглядів
  • 0

Сергій Льовочкін, Віктор Медведчук – люди, які брали і беруть участь в операціях проти України в інтересах РФ. І з українською Генпрокуратурою у них все добре.

Про це на телеканалі ZIK заявив народний депутат України (“Самопоміч”), голова комітету ВРУ з питань запобігання і протидії корупції Єгор Соболєв.

Гість програми, відповідаючи на запитання, чому Генеральна прокуратура України не притягує до відповідальності Владислава Суркова, який керував убивствами на Майдані та тими, хто втік до Російської Федерації, зауважив, що в адміністрації президента РФ Путіна Сурков курував і курує агресію проти України.

“Але будемо чесними. Генеральна прокуратура і з нинішнім прокурором, і з трьома попередніми не покарала навіть тих, хто це робив в Адміністрації Президента України. Сергій Льовочкін, Віктор Медведчук – люди, які брали і беруть участь в операціях проти України в інтересах Російської Федерації. У них все добре з українською Генеральною прокуратурою”, – наголосив Єгор Соболєв.

Це і стало однією з причин, продовжив нардеп, чому він з минулого року ініціює відставку генерального прокурора Верховною Радою.

“Біда у тому, що у парламенті немає 150-ти депутатів, які готові виступити проти Юрія Луценка. Доведеться прибирати, очевидно, за допомогою усього суспільства”, – вважає Єгор Соболєв.

Гість програми нагадав, що у стінах парламенту він часто сумно жартує про те, що у нас немає “п’ятої колони” Кремля, натомість є п’ять колон Кремля.

“Насправді моє відчуття після трьох років перебування в українській політиці, що політично ми далі колонія Росії. Суспільство у нас нове, незалежне, вільне, а держава, більшість політичних інститутів, починаючи від Президента, чиє бажання збагачуватися дуже вміло використовує Владімір Путін, і завершуючи багатьма народними депутатами. Вони насправді з тих чи інших причин не працюють в інтересах України”, – вважає Єгор Соболєв.

З його слів, це і пряма агентура, але найчастіше РФ використовує корупцію і за допомогою цього змушує продавати національні інтереси України.

“І це вже наш вибір”, – резюмував нардеп.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE