Politerno > Україна і світ > Стимуляція президента Порошенка, – політолог

Стимуляція президента Порошенка, – політолог

  • 15 Жовтня, 2017
  • 1603 Переглядів
  • 0

Дещо по 17.10.17 стало прояснюватися. Спочатку мене бентежила підтримка мітингу у загальному і Міхеїла Саакашвілі зокрема, з боку Ігоря Коломойського. Не те що б Ігор настільки не прощає образ – він для цього занадто прагматичний, хоча Міхеїл на його адресу наговорив явно зайвого.

Але саме через ту ж прагматичность, Коломойський не стане вкладатися в холосту затію і людей, перспективи яких не гарантовані.

Але виявляється, це американці, які відстежують всі рухи тіла Ігоря Валерійовича, санкціонували підтримку їм антипорошенківського мітингу. Причому, мова не про зміну влади в Україні, а тільки про стимуляцію ПОПа на давно обіцяні, але не виконувані ним дії.

До речі, ви помітили, як після прориву Саакашвілі Петро Олексійович раптово загорівся розумінням створення антикорупційного суду, який раніше геть відкидав? Це лише початок.

З цим же пов’язана і досить стримана позиція “Батьківщини”, яка начебто і так не перетягує ковдру на себе: ЮВТ в ефірі НьюсВан заявила, що не хоче брати участі в чужих іграх. Тепер зрозуміло, про що йде мова: її цікавить прихід до влади, а не підхльостування Порошенка, зберігаючого  президентство.

Але ж у нас можливо всяке. Тим більше, під час вуличних протестів. Досить однієї провокації, і спалахне така пожежа, яку не погасити ніяким американцям – євромайдан це показав.

Тому АП зараз проводить активну роботу з лідерськими радикальними партіями і рухами, щоб вони не виходили на мітинг Саакашвілі. Причому, не залякує, а купує – це нове в практиці оточенняПОПа.

Обіцяють віддати в годування вельми вигідні держактиви. Кинуть, як завжди, але окремі партії можуть повестися.

До повної ясності залишилося кілька днів. Побачимо – повз нас не пройде.

Хоча хотілося б, щоб всерйоз і нафіг з пляжу, а не тільки стимуляція нездатних.

Олександр Кочетков, політтехнолог

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE