Politerno > Тернопільщина > Осмілився сперечатись з Надалом? Його БізнесКомпаньйон тобі пригадає… (Відео)

Осмілився сперечатись з Надалом? Його БізнесКомпаньйон тобі пригадає… (Відео)

  • 24 Жовтня, 2017
  • 2151 Переглядів
  • 0

Як відомо, сьогодні, 24 жовтня, відбулось засідання сесії міської ради, під час якого тернопільські активісти мали можливість висловити свою незгоду з політикою чинного голови Сергія Надала по багатьом питанням: від незаконних забудов парків та скверів Тернополя, до переобладнання котелень на альтернативні види палива (торф), навколо яких останні два роки точаться палкі дискусії.

Слово, під час засідання сесії, взяв і сільський голова Гаї-Шевченківських, поранений майданівець і відомий громадський активіст, Богдан Брич. Зокрема він звернувся до міського голови та депутатів з жорсткою критикою щодо їх діяльності. Сільський голова зазначив, що дивлячись на те, як здійснюється керівництво містом, навіть його односельчани не захотіли приєднуватись до Тернополя, й вибрали для об’єднання село Байківці. Пройшовся Брич і по проблемним забудовам і по рішенню міськради щодо оплати за харчування для сільських дітей.

Як то кажуть, “отвєтка” не заставала себе довго чекати. Тернопільський сайт “Бізнес Компаньйон”, котрий не перший рік прислуговує очільнику Тернополя вірою але неправдою, зненацька згадав ганебну історію місячної давності, коли до Богдана Брича в кабінет підіслали скандального псевдоактивіста, засвітившогося в сепаратистських колах й відомого своєю замовною діяльністю.

Провокація в кабінеті сільського голови Богдана Брича – разом з учасником АТО до нього підіслали “сєпара” (Відео)

Так от, не написавши ні слова тоді, по гарячим слідам, “бізнес-компаньйон” Надала раптом вирішив згадати цю історію саме сьогодні, після того як Брич осмілився перечити самому Сергію Віталійовичу й вступив з ним в словесну перепалку.

Журналістика по-тернопільськи не перестає вражати своєю продажністю й лизоблюдством. Прислуговуючи владі міста, котра лише на око, через відомого технолога, контролює близько двадцяти (а то й більше) інтернет-сайтів й інформаційних видань різного калібру, ці глошатаї корупції стають основною її зброєю у боротьбі проти громади і, особливо, проти найактивніших її представників.

Тож хто з вас більше зло?

Читайте також: Сергій Надал вважає громадські слухання тернополян щодо торфяних котелень – нелегітимними (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE