Politerno > Тернопільщина > Як на Тернопільщині Садовий “викручувався” щодо голосів його фракції за медреформу (Відео)

Як на Тернопільщині Садовий “викручувався” щодо голосів його фракції за медреформу (Відео)

  • 27 Жовтня, 2017
  • 1895 Переглядів
  • 0

Як відомо, 20 жовтня на Тернопільщині перебував Андрій Садовий – мер Львова та лідер «Самопомічі», щоб агітувати громадян до голосування за свою кандидатку. Так, на голову Лановецької ОТГ претендує Алла Борисенко, яка наразі є головою обласної спілки АТО.

Під час своєї “зіркової” промови Садовий підкреслив, що гордиться своїми народними депутатами із “Самопомічі”, які нещодавно ще більше підштовхнули український народ на межу бідності. Адже вони підтримали усі нищівні реформи, включаючи пенсійну та медичну.  Незважаючи на те, що влада цинічно вихваляє новоприйняті закони, у них є незліченна кількість недоліків.

Зокрема, закон “Про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів”, який автоматично перетворює медицину на платну, не був би прийнятим, якби не 23 голоси “Самопомічі”.

Відтепер кожна, навіть елементарна медична допомога буде платною. “Космічну” вартість основних медичних послуг можна переглянути нижче.

Варто зауважити, що лідер “Самопомічі” не зміг дати конкретну відповідь на жодне із поставлених запитань про реформи, вміло переводячи тему та зосереджуючи увагу громадськості на вигідних йому речах. Більше того, Андрій Садовий визнав, що медицина завжди була корумпованою, адже коли його жінка була вагітною, він власноруч давав хабара лікарю.

Детальніше дивіться у відео:

В КУРСІ

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE