Politerno > Україна і світ > Ляшко збрехав про виграш в лотерею 500 тисяч грн – Каплін (Документ)

Ляшко збрехав про виграш в лотерею 500 тисяч грн – Каплін (Документ)

  • 22 Листопада, 2017
  • 1523 Переглядів
  • 0

Народний депутат від БПП Сергій Каплін опублікував в соцмережах доказ того, що лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко збрехав про виграш в лотерею більш ніж 500 тисяч грн.

Про це він написав на своєму Facebook.

Так, на підтвердження своїх слів нардеп оприлюднив відповідь на його інформаційний запит від Української національної лотереї.

“Станом на 9 листопада Олег Ляшко не звертався за виграшем ні в один з офісів Української національної лотереї”, – підкреслив він, посилаючись на документ.

Як відомо, раніше Олег Ляшко вказав у своїй декларації півмільйона грн виграшу в лотерею.

“Звідки ж гроші, які головний “радикал” називає виграшем?” – задається питанням Сергій Каплін.

Нагадаємо, в лютому-червні цього року Національне агентство з питань запобігання корупції почало повну перевірку декларацій за 2015 і 2016 рр. таких осіб, як: Міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати від “Радикальної партії” Олег Ляшко і Андрій Лозовий, депутат від “Опозиційного блоку” Євген Балицький, нардеп від “Самопомочі” Олена Сотник, а також чиновниця Державної судової адміністрації Світлана Павлюк.

Виявилося, що НАЗК так і не направило запити щодо отримання даних, без яких перевірка декларацій неможлива. Винятком став лише Євген Балицький.

Читайте по темі: Соломатіна заявила, що декларацію Олега Ляшко так ніхто і не перевіряв (Відео)

Крім того, перевірку лотерейного виграшу лідера “Радикальної партії” Нацагентство проведе тільки в 2018 році, коли буде здійснюватися перевірка декларацій від 2017 року.

Раніше стало відомо, що Українська національна лотерея, в яку втретє, нібито, виграє лідер Радикальної партії Олег Ляшко, з 2016 року знаходиться в сфері інтересів соратників президента Петра Порошенка.

Читайте також: “Олегу везе” – забійна пародія на Ляшка, котрий виграв 500 тисяч в лотерею

або НАБУ встановило факти незаконного збагачення Ляшко – нардеп Каплін (документи)

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE