Politerno > Тернопільщина > Забудовник продовжує роботи на території “Березолю” – активісти скликають чергові збори

Забудовник продовжує роботи на території “Березолю” – активісти скликають чергові збори

  • 9 Грудня, 2017
  • 1584 Переглядів
  • 0

У неділю, 10 грудня 0 15:00, біля центрального входу у ПК “Березіль” відбудуться чергові збори мешканців прилеглих до палацу будинків.

Активісти вкотре звертаються до небайдужих тернополян підтримати їхній протест проти незаконної забудови території палацу культури.

Протестувальники закликають громадськість міста, активістів, депутатів і журналістів усіма доступними методами висвітлювати тему скандального будівництва і підтримати їхні дії.

Активісти запевняють, що не відступлять від своїх вимог і тому закликають тернополян до об’єднання, адже проблема незаконних забудов сьогодні торкнулась усіх районів Тернополя.

“Лише спільними зусиллями ми зможемо зупинити “будівельне знущання” Сергія Надала і його посіпак над громадою міста”, – кажуть активісти.

Читайте також: “Ні” забудові “Березолю” – як громада “Дружби” Надала “штурмує” (Відео – Фото)

25 листопада мешканці масиву “Дружба” продовжили акцію, покликану привернути увагу до незаконної забудови на території ПК “Березіль”. Об 11:00 активісти заблокували пішохідний перехід на дамбі Тернопільського ставу в районі “Маяка”.

Перед тим, 23 листопада, біля “Березолю” відбулось чергове протистояння. Як повідомили очевидці подій, “тітушки” погрожували депутату Шкулі і застосували проти нього силу, та громада дала їм відпір.

Не менш запеклим стало протистояння активістві і представників забудовника 3 грудня.

Сьогодні, 9 грудня, близко третьої години ночі, активістці Юлії Квасниці, відомій своєю безкомпромісною позицією щодо незаконної забудови біля ПК “Березіль”, розбили вікно в квартирі, яка знаходиться на першому поверсі. Жінка впевнена, що це відбулось через її позицію і акції, які вона проводить спільно з громадою сусідніх вулиць. Що так чином представники забудовника намагаються залякати її та інших активістів.

Читайте також: Сороколіт: Чи спрацює законний механізм призупинити скандальну забудову біля “Березолю”? (Документ)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE