Politerno > Тернопільщина > Тернопіль приймає всеукраїнську фотовиставку “Благодійність крізь призму об’єктива” – MAGNETICONE.ORG

Тернопіль приймає всеукраїнську фотовиставку “Благодійність крізь призму об’єктива” – MAGNETICONE.ORG

  • 15 Грудня, 2017
  • 1661 Переглядів
  • 0

Фотовиставка «Благодійність в об’єктиві» – це найкращі 40 фотографій, обрані з понад 500 світлин, які надійшли з усіх куточків України на VІІ Всеукраїнський фотоконкурс «Благодійність в об’єктиві».

Фотоконкурс проходив з листопада 2016 р. по січень 2017р. з ініціативи Українського форуму благодійників під патронатом Національної спілки фотохудожників України.

Фотовиставка з квітня мандрує містами України, Тернопіль це 15 місто, що зустрічає та проводить показ фотографій. Регіональним координатором фотовиставки в Тернополі є Благодійний Фонд “МagneticOne.Org” спільно з творчим об’єднанням “КіноХвиля”.

Цього року найбільша увага фотографів була приділена майбутньому нашої країни – дітям, зокрема тим, хто постраждав від збройного конфлікту на Сході країни, у спеціальній номінації «Діти, поранені війною».

Фотовиставка розміщена в Українському домі “Перемога”, за адресою – бульвар Тараса Шевченка, 27.

Відкриття фотовиставки відбудеться  15-го грудня 2017 р. о 14.00 год. в приміщені Українського дому “Перемога”. Виставка працюватиме по 26 грудня

«Щороку благодійна фотовиставка занурює нас у реалії життя українців, їхні буденні турботи, мрії та очікування.Кожна світлина розповідає свою історію, за якими стоять люди: герої фронту, благодійники і філантропи, переселенці, вихованці сиротинців, численні організації і компанії, донори та усі українці, небайдужі до соціальних питань у суспільстві.

Оператор lifecell залишається незмінним партнером пересувної фотовиставки, оскільки ми розуміємо важливу місію мандрівки благодійних світлин містами України.Ми віримо, що тисячі українців, які вже знають і відвідали чи тільки збираються відвідати фотовиставку, іншими очима дивитимуться на світ, і у їхніх серцях неодмінно зросте відсоток добра і чуйності до оточуючих». – Людмила Стеценко, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності lifecell

Читайте також: Тернопільський технічний університет долучився до створення “Музею ІТ” – MAGNETICONE.ORG

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE