Politerno > Україна і світ > Просимо Захід впровадити персональні санкції проти наших можновладців – Шабунін (Відео)

Просимо Захід впровадити персональні санкції проти наших можновладців – Шабунін (Відео)

  • 20 Грудня, 2017
  • 1386 Переглядів
  • 0

Щоб захистити НАБУ від знищення владою, ми переконуємо наших західних партнерів запровадити персональні санкції проти Порошенка та його людей.

Про це заявив голова Центру протидії корупції Віталій Шабунін в ефірі програми «Zіткнення» з Роксаною Руно (щовівторка та щочетверга о 20:00 на телеканалі ZIK)

“Ми як суспільство показали, що готові захищати НАБУ. Це і акція «Автомайдану» під будинком генпрокурора Луценка, і люди, які прийшли до Саакашвілі, але фактично, прийшли захищати і Антикорупційне бюро”, – зазначив Шабунін.

Він стверджує, що західні партнери у публічному зробили максимум, адже немає вищої дипломатичної заяви, ніж звернення держсекретаря і речника ЄС.

“Ми зараз займаємося тим, що вмовляємо та переконуємо іноземних партнерів почати говорити зрозумілою для Порошенка і його людей мовою, тобто запровадження персональних санкцій. Це, зокрема, заборона виїзду та арешт рахунків, адже вони тут тільки крадуть – батьки лікуються в Австрії, діти вчяться в Британії, а у Гладковського, Кононенка і Порошенка – вілли в Іспанії”, – констатував голова Центру протидії корупції.

Завдання суспільства, переконує активіст, полягає в тому, щоб далі захищати НАБУ під час вірогідних спробі його зруйнувати. Оскільки після реакції суспільства буде простіше переконати іноземних партнерів, що така інституція дійсно потрібна і має довіру, відтак її потрібно захищати, зокрема і шляхом персональних санкцій.

Читайьте також: Шабунін про оприлюднені ГПУ дані агентів НАБУ: Якщо викривають їхні імена, їх вбивають впродовж 4 годин (Відео)

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE