Politerno > Україна і світ > Захист Россошанського заявляє, що той обмовив себе (Відео)

Захист Россошанського заявляє, що той обмовив себе (Відео)

  • 18 Січня, 2018
  • 1332 Переглядів
  • 0

Захист підозрюваного у вбивстві юристки Ірини Ноздровської Юрія Россошанського, який раніше визнав провину, каже, що тоді він обмовив себе.

Про це повідомив у середу на судовому засіданні адвокат родини Ноздровської Олександр Панченко.

“Відповідно до апеляційної скарги (на рішення суду про арешт підозрюваного – ред.) сторони захисту, у неї є обґрунтована підозра, що Юрій Россошанський обмовив себе, не заперечуючи проти підозри”, – заявив він на слуханні.

Панченко нагадав, що адвокати родини загиблої неодноразово висловлювали сумніви відносно того, що Россошанський причетний до вбивства, і ця заява його захисту робить ці сумніви ще більшими.

“Тепер ми хочемо почути особисто від пана Россошанського, чому так вважають його адвокати”, – додав юрист.

Як повідомлялось, затриманим за підозрою у вбивстві юриста і правозахисниці Ірини Ноздровської є родич племінника судді Вишгородського району Дмитра Россошанського. Неофіційно про те, що вбивцю Ноздровської знайдено і він зізнався у причетності до вбивства, повідомив журналіст Айдер Муждабаєв.

Як раніше повідомляв нардеп Мустафа Найєм, підозрюваний у вбивстві правозахисницi i юриста Iрини Ноздровської Юрiй Россошанський заявив, що визнає підозру і додав, що на нього не чинили тиск.

Пізніше цю інформацію підтвердив заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін. Він сказав, що Россошанський визнав себе винним у вбивстві Ноздровської.

1 січня поліція повідомила, що у Вишгородському районі Київської області виявили тіло жінки. Виявилося, що це юристка Ірина Ноздровська, розшук якої почали 30 грудня.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження через вбивство юристки та правозахисниці Ірини Ноздровської.

Колишній наречений убитої Ірини Ноздровської Віталій Сергеєв відмовився дати свідчення. За його словами, вони зустрічалися з листопада 2016-го до червня 2017 року, а в останнє він бачив загиблу у серпні.

2 січня близько 100 блогерів, журналістів, громадських активістів і просто небайдужих людей зібрались під будівлею Головного управління Нацполіції Київської області.

Вони вимагали від правоохоронців знайти вбивць юристки Ірини Ноздровської, яка вимагала у суді покарання для племінника голови Вишгородського районного суду за те, що він у стані наркотичного сп’яніння збив на смерть її сестру.

Ноздровська кілька років займалася справою про загибель своєї сестри Світлани Сапатінської, яку 30 вересня 2015 року у с.Демидів насмерть збив племінник глави суду Вишгородського району Дмитро Россошанський.

У травні 2017 року Росошанського засудили до 7 років ув’язнення, його захист подав апеляцію.

27 грудня Апеляційний суд Києва відмовив йому у звільненні і продовжив запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 60 діб.

За словами близьких і знайомих, Ноздровській погрожували, й вона повідомляла про це поліцію.

Також ми повідомляли, що вбита правозахисниця Ірина Ноздровська отримувала погрози від нардепа від групи “Відродження” Антона Яценка.

Згодом стало відомо, що за попередніми даними експертизи тіла правозахисниці Ірини Ноздровської, вона померла від множинних колото-різаних ран.

Читайте також: Іскра для Порошенка: які політичні наслідки може мати вбивство Ірини Ноздровської

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE