Politerno > Тернопільщина > Активісти влаштували автопробіг до помешкання Олега Барни у Чорткові

Активісти влаштували автопробіг до помешкання Олега Барни у Чорткові

  • 19 Лютого, 2018
  • 1985 Переглядів
  • 0

17 лютого відбувся автопробіг до помешкання тернопільського нардепа Олега Барни у Чорткові. Як повідомили учасники акції, їх цікавило одне питання: за що він так не поважає своїх виборців, звинувачуючи їх у продажності, через критику щодо діяльності у парламенті?

“ЗА ЩО ТИ ТАК НЕ ПОВАЖАЄШ ЛЮДЕЙ ЯКІ ТЕБЕ ОБРАЛИ? Думаю сьогодні в лексиконі нардепа крім слів псевдоактивісти і автозасранці, появляться-псевдоатовці і псевдолюди…”, – написав у Фейсбуку лідер Тернопільського осередку ВО “Автомайдан” Ігор Василів.

Самого обранця у той час вдома не було, тим не менше чортківчани змогли сказати все, що вони думають про Олега Степановича, та чекають на його реакцію.

“Народний обранець–Барна, хрин ложив на своїх виборців, що приїхали до нього додому, щоб висловити думку громади після віче.Люди приїхали із трьох районів проти побудови гідростанцій на Дністрі.Так як Барна із своїм братом ігнорує людські протести, а наоборот, займається лобіюванням цих антинародних замовлень.З цього всього видно повну зраду вимог Майдану, бо до влади він рвався заради легкої наживи в майбутньому. Йому проявили недовіру і зраду його ,,побратими”.Вони самі сказали йому прямо в очі, що вже як рік, коли його не було ні разу на засіданні комітету. Що він просто брехун народний, а не є їхнім побратимом. Що в АТО Барна був лише місяць, щоби отримати учасника бойових дій, щоб на цьому попіаритися перед балатуванням на посаду народного. Від цього лишився лише пустий звук.Кругом була як сімейна оборона, так і була присутність стражів порядку.Вот на кого йдуть державні кошти, щоби співпрацювати з правлячою бандою бувших регіоналів. Ганьба таким пристосовуванцям і зрадникам Революції Гідності! Брехнею світ обійдеш, та назад повертатися треба. З яким лицем?“, – пише один з учасників автопробігу Орест Голик у себе в Фейсбуку.

Пан Орест розповів, що прочитав звернення від Барни, мовляв він нічого не знав, та підкреслив, що про віче було опубліковано в ,,Голосі народу” і анонсовано в інтернеті.

“І знову брехня, ніхто до нього в ліжко не просився. А все решта, то відговірки.Мене не купиш, я не проплачений До зустрічі Києві, бо доконали ви всі брехнею. . .А щоби побачити правду, то є фото монтаж і все решта на здоровий розсуд…”.

Реакція Олега Барна не забарилася. На своїй сторінці у Facebook він повідомив:

“Якась невідома особа телефонує і каже, що чекає на мене група людей з 30 чоловік коло будинку тещі (де я проживаю), щоб задати якісь питання. Цілком незрозуміле бажання невідомої особи про публічну зустріч у будинку тещі, на підставі якогось віче, про котре чую вперше, а тому запросив їх усіх для конструктивної розмови до приймальної”, – повідомив Олег Барна.

Та як з’ясувалось народний обранець таки приїхав на зустріч з активістами. Каже, що не запросив їх до хати, але з деякими з них встиг поговорити.

“Коли приїхав до дому, то побачив знайомі обличчя колишніх друзів, котрі приїхали, як виявилося із якимись іншими особами із прапорцями з Тернополя. Познайомився вперше із сином відомого печерного псевдоеколога за гроші: 1.5 росту, але батька із «лексиконом» таки перещиголяв. Таки визнаю. Порадив йому прочитати український розмовник, щоб не перетворився у матюкового совка. До хати не запрошував, бо ще у ліжко захочуть лізти. Чекаю їх у понеділок на 9:00, як і домовилися. Якщо ці «активісти» не прибудуть для конструктивної розмови, яку вони бесіди то це значить виключно про , чи не буде конструктивної бесіди, то це означає лиш їх замовну та проплачену піарну псевдоакцію, використовуючи цінності Майдану”, – заявив нардеп.

Як повідомлялось, раніше Тернопільська обласна Спілка “Об’єднання учасників АТО Тернопілля” вимагала спростувати поширену в соціальних мережах народним депутатом України Олегом Барною інформацію, де він під час проведення офіційного заходу зробив фотографію, до якої додав коментар, де називає себе бойовим побратимом учасників Спілки.

Також нардеп “прославився” тим, що назвав “депутатським тероризмом” внесення правок до президентської ініціативи по Донбасу.

Читайте також: Одіозний нардеп Барна виявився фігурантом трьох кримінальних проваджень

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE