Politerno > Україна і світ > Саакашвілі на три роки заборонили в’їзд в Україну – він звинувачує “божевільного від страху баригу”

Саакашвілі на три роки заборонили в’їзд в Україну – він звинувачує “божевільного від страху баригу”

  • 21 Лютого, 2018
  • 1288 Переглядів
  • 0

Екс-президенту Грузії Міхеілу Саакашвілі на три роки заборонили в’їзд в Україну.

Про це повідомив прес-секретар Держприкордонслужби України Олег Слободян, передає УНН.

“Можу підтвердити, це рішення командира Мостинського загону, на ділянці якого у вересні Міхеїл Саакашвіллі незаконно перетнув лінію державного кордону. Власне, це його повноваження і він приймає таке рішення по іншим порушникам державного кордону. Дійсно, йому заборонений в’їзд на 3 роки”, – повідомив Слободян.

За його словами, заборона для екс-президента Грузії буде діяти до лютого 2021 року.

Він уточнив, що відповідне рішення про заборону в’їзду поширюється на усі пункти пропуску на українському кордоні.

Адвокат Саакашвілі Руслан Чорнолуцький повідомив агентству “Інтерфакс-Україна“, що вважає рішення Держприкордонслужби незаконним і має намір його оскаржити.

У свою чергу екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі назвав людину, яка заборонила йому в’їзд в Україну, “божевільний від страху баригою”.

Про це він написав у Facebook, коментуючи рішення Держприкордонслужби.

За словами Саакашвілі, рішення про заборону прийняв не начальник Мостиського прикордонного загону, а “божевільний від страху барига”.

На його думку зробили це через острах “що його і його банду відгонять від корита, і він чомусь думає, що протримається ще три роки”.

“Зі мною чи без мене, цій владі вже прийшов кінець, а я повернуся додому в Україну вже зовсім скоро, набагато, набагато раніше, ніж через три роки. Може, принесу Петру Олексійовичу передачку до в’язниці, в пам’ять про минулі студентські роки, я не злопам’ятний”, – заявив Саакашвілі.

Про те, як саме відбувалось затримання та висилка Михайла Саакашвілі з України у публікації.

Також ми публікували звернення лідера партії “Батьківщина” з приводу висилки Саакашвілі.

Згодом стало відомо, що лідер “Руху нових сил” Міхеіл Саакашвілі оформив у Нідерландах посвідчення особи, що дає йому право на проживання та роботу в Євросоюзі.

У той же час, уповноважений ВР з прав людини Валерія Лутковська заявила, що реадмісія лідера “Руху нових сил” Міхеіла Саакашвілі з України до Польщі була законною, однак у неї є питання щодо того, як її виконали.

Читайте по темі: Саакашвілі розповів про своє викрадення та плани на майбутнє

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE