Politerno > Тернопільщина > З 1 лютого тернопільські тролейбусники будуть віддавати 5 % фірмі-прокладці

З 1 лютого тернопільські тролейбусники будуть віддавати 5 % фірмі-прокладці

  • 26 Лютого, 2018
  • 2314 Переглядів
  • 0

З 1 лютого тернопільські тролейбусники повинні сплачувати фірмі-прокладці ТОВ “Системний зв’язок” 5% від всіх транзакцій, які проходять у якості сплати городян за проїзд.

Відповідне рішення 9 лютого, але заднім числом, прийняв виконавчий комітет Тернопільської міської ради: “Погодити комунальному підприємству «Тернопільелектротранс» встановлення,з 01.02.2018р.,винагороди оператору електронних систем у м.Тернопіль в розмірі 5% від реєстрації в системі АСООП всіх транзакцій оплати проїзду ПКТК на проїзд в тролейбусі, проїзними квитками тривалого користування «Електронний квиток», електронними квитками «Соціальна карта Тернополянина»,що поповнені відповідним чином в системі АСООП”.

Зухвалість даного рішення зашкалює, адже йдеться про суми в кілька десятків тисяч гривень щодня. Більше того у документі назву оператора електронних систем не вказано свідомо, так як він відібраний без проведення необхідного тендеру.

Воно й не дивно, адже мова йде про фірму-прокладку ТОВ “Системний зв’язок”, кінці якої ведуть безпосередньо до найближчого оточення міського голови Сергія Надала.

За даними Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, засновниками цього товариства є троє осіб. Найбільш цікавою персоною з тієї трійці є Василь Будник. Він є близьким другом колишнього заступника міського голови Тернополя Володимира Камінського та неодноразово виступав фігурантом перевірок правоохоронних органів.

Зокрема, саме до нього виникли питання в правоохоронців щодо інвестиційної угоди з будівництва овочевого ринку на вул. Шептицького, оскільки він був засновником ТОВ “ВІП маркет”, яке здійснювало будівельні роботи на даному ринку, маючи у статутному фонді всього 2000 грн. Також він проходив по справі щодо скандального будівництва “Набережного кварталу” на вул. Микулинецькій на земельній ділянці ТОВ “Комунсервіс-Серет”, засновником якого він і був, та згодом продав частку Юрію Пилипчуку. Мав Будник відношення і до афери з будівництва групи тимчасових споруд на вул. Живова біля ринку “Купон”, які побудував як фізична особа, та для того, щоб їх легалізувати, продав, а вже новий власник через суд, як добросовісний набувач майна, оформив право власності на незаконно встановлені споруди.

Очевидно, зважаючи на міцний “дах” від міського голови, всі кримінальні провадження щодо пана Будника були закриті.

 

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE