Politerno > Тернопільщина > Напад на Ігоря Турського – у слідства кілька версій, навіть інсценування злочину

Напад на Ігоря Турського – у слідства кілька версій, навіть інсценування злочину

  • 26 Лютого, 2018
  • 1454 Переглядів
  • 0

У справі про напади на екс-депутата Тернопільської міськради Ігоря Турського слідство розглядає кілька версій.

Про це сьогодні під час брифінгу у Тернопільському прес-клубі повідомив начальник головного управління Національної поліції у Тернопільській області Олександр Богомол.

“Розслідування ведеться за частиною 4 статті 296 кримінального кодексу. Це хуліганство, вчинене із застосуванням холодної зброї, – наголосив Олександр Богомол. – Ведеться слідство”.

За словами начальника тернопільської поліції, висунуто кілька версій нападу на екс-депутата міської ради Ігоря Турського. А це неприязні стосунки з певними особами на грунті громадської діяльності, береться до уваги і політична діяльність, а також те, що злочин скоєний на побутовому грунті. Розглядаються версії помсти та як хуліганські дії, навіть інсценування злочину.

“Ми опитали свідків, знайомих, обійшли помешкання людей, переглядаємо  усі камери відеоспостережень, – додав Олександр Богомол. – Звертаємося до тернополян, які можливо стали свідками цього злочину чи мають записи на мобільному чи реєстраторі,  надати нам інформацію. Це допоможе слідству”.

Як повідомлялось,  22 лютого поблизу магазину “Тайстра” на вул.. Грушевського невідомий скоїв напад на екс-депутата Тернопільської міської ради Ігоря Турського. Потерпілий отримав поранення ноги.

Поліція вважає, що нападник орудував ножем. Рана глибиною 10 сантиметрів та шириною два сантиметри.

Нападник був атлетичної статури, 170-175 сантиметрів зросту, овальне обличчя. Одягнений був у чорну куртку та чорні штани.

Працівники поліції розшукують осіб, причетних до злочину.

Діліться у соцмережах:

Залишити відповідь

Politerno Full

TELEGRAM

ПРИЄДНУЙСЯ
CLOSE